Taiteilijoiden verotuksesta ja sosiaaliturvasta Suomessa ja Irlannissa - Aaltonen, Terhi (Työpapereita / Taiteen keskustoimikunta, ISSN 0788-5318, 2000)
Työpaperin toimeksianto on sisältänyt taustamateriaalin keräämistä muusikoiden ja kuvataiteilijoiden verotuksesta ja sosiaaliturvasta Irlannissa ja Suomessa sekä taiteilijoiden tukemisesta ja näiden taiteenalojen taiteilijoiden lukumääristä Irlannissa
Keywords: taide; sosiaaliturva; eläkkeet; taiteilijat; kulttuuri; yrittäjät; toimeentulo; sosiaalietuudet; työttömyysturva; taloudellinen asema; verotus; eläkejärjestelmät; asumistuki; sairauspäivärahat; Suomi; Irlanti