Ikääntyvien työuran päättyminen lamavuosina ja nousukaudella - Järnefelt, Noora; Tilastokeskus (Työmarkkinat, ISSN 0738-0107, 2003)
Summary (s. 6-7).
Keywords: 1990-luku; työelämä; ikääntyneet; tilastot; ikääntyminen; urakehitys; työttömyys; lama; työntekijät; pitkäaikaistyöttömyys; eläkkeelle siirtyminen; ikääntyvät työntekijät; eläkeikä; työkyvyttömyys; noususuhdanne; Suomi