Sanomalehdet avoimeen käyttöön - mutta miten? (Kansalliskirjasto-lehti, ISSN 1459-3467, 2015)
Suvi kingslev: Eteenpäin sopimalla, ei lakia muuttamalla, s. 18-19 Pekka Heikkinen: Tekijänoikeuttakin tärkeämpää, s. 20-21 Tuula Pääkkönen: Digitalkoot - kaikki joukolla poimimaan historiaa, s. 23-24 Pirjo Karppinen: Aviisi tuo tekijänoikeudenalaisia sanomalehtiä laajempaan käyttöön, s. 24-25 Tiina Hölttä: Kuumimmat uutiset! Eurooppalaisen historian aarreaitta auki verkossa, s. 25-26 Raimo Salokangas: Sanomalehdistö historian saatossa: Valistusta, mobilisaatiota, uutisia, viihdettä, s. 27-29 Sari Kivistö: Pilkkarunouden ja satiirin varhaisia helmiä, s. 31-35
Keywords: SANOMALEHDET; AVOIN TIETO; OPEN ACCESS; DIGITOINTI; TEKIJÄNOIKEUSLAKI; KOPIOSTO; KIRJASTOT; TUTKIMUSAINEISTOT; TIEDONLOUHINTA; SAATAVUUS; HISTORIA; SATIIRI; EUROPEANA